Новини Одеси 03.11.2022

Новини Одеси 03.11.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Рано вранці у четвер Одеса здригнулася – але на щастя не від ракетних ударів. До регіону докотилася хвиля землетрусу з Румунії.

Ця осінь для Одеси – не лише незвично сонячна, а й дуже суха. Від цього страждають насамперед аграрії. Яким буде останній місяць осені в Одесі – розповіли синоптики.

У рамках зернової ініціативи Україна відправила морем уже 10 млн. тонн зерна.

Верховна Рада України ухвалила в остаточному варіанті державний бюджет на 2023 рік.

Зростання споживчих цін у 2023 році прогнозується на рівні 28%. Також у держбюджеті закладено курс 42,2 гривні за долар у середньому за рік.

Графік стабілізаційних відключень на Одещині оновили. Мешканців регіону розбили на три групи.

Відключення світла поки що несуть для мешканців Одеської області скоріше побутові незручності – під них доводиться підлаштовувати роботу, навчання та справи вдома. На щастя, проблема використання опалювальних електроприладів для південного регіону поки що не стоїть гостро.

Сигнали повітряної тривоги в Одесі сьогодні звучать трохи рідше. Але незважаючи на загальне звикання до війни, яке фіксують психологи – виття сирен точно нікого не тішить. Особливо травматичним такий досвід може бути для дітей.

Вихованці центру соціально-побутової адаптації «Інклюлайв» від початку війни трудяться на підтримку військових. Пиріжки їхнього авторства піднімають настрій і надають сил бійцям на південному напрямку.

Події

Смертельна ДТП на Одещині – під колесами легкового авто загинув чоловік похилого віку.

На трасі Одеса-Рені перекинувся пасажирський рейсовий автобус, є постраждалі.

В Одесі затримали наркоторговця, у молодого хлопця знайшли близько 100 пакунків із метадоном.

Двоє молодих горе-бізнесменів затримали в Одесі. Хлопці знайшли банківську картку, закупили на чужі гроші дешевий алкоголь, а потім перепродали його дорожче.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: