Новини Одеси 27.10.2022

Новини Одеси 27.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У четвер ворожий дрон-камікадзе Shahed-136 був знищений у небі над Чорним морем.

Також у четвер 27 жовтня, близько 8-ї ранку, в Херсонській області підрозділ місцевої зенітної ракетної бригади знищив російський ударний вертоліт Ка-52. А через годину одеські зенітники збили російський штурмовик Су-25.

З понеділка на Одещині планують запровадити нові графіки стабілізаційних відключень.

Економія електроенергії торкнеться і культурних установ міста. В українському театрі імені Василька з листопада планують змінити час показів.

Херсонці, рідний край яких сьогодні охоплений бойовими діями, не опускають руки і продовжують щонайменше сил підтримувати Україну – кожен на своєму фронті. У тому числі й культурному. Цими днями артисти херсонського театру імені Миколи Куліша виступили в Одесі.

Ядерний шантаж, який уже не перший місяць використовує росія, розмови про «брудну бомбу», все це не може не викликати тривоги у мирного населення України.

За час дії зернової ініціативи Україна експортувала вже 9 млн. тонн зерна, повідомили в Мінінфраструктурі.

Експерти прогнозують деяку стабілізацію цін на промислові товари наприкінці року. Але зниження вартості продуктів харчування не варто очікувати.

Жовтень добігає кінця, а багато одесити все ще одягаються досить легко. І можуть собі це дозволити – ртутний стовпчик вдень тримається стабільно в районі 15-20 градусів тепла. І найближчого тижня холоду регіону не загрожують – стверджують синоптики.

Світловий день поступово скорочується, і вже незабаром – в останню неділю жовтня – українці переведуть годинник.

Настають холоди, прокидається коронавірус. Лікарі зазначають, що восени в Україні помітно збільшилася кількість заражених та госпіталізацій.

Події

Підтримував росію і хотів присягнути на вірність квазіреспублікі. Жителя Одеської області засудили до 15 років ув'язнення за держзраду.

На Одещині затримали жінку, яка вербувала молодих українок та переправляла їх до Європи для надання інтимних послуг та занять проституцією.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: