Новини Одеси 15.10.2022

Новини Одеси 15.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

День захисників та захисниць України продовжили святкувати і у вихідні. У суботу в Одесі на різних локаціях та відкритих майданчиках відбулися благодійні концерти та волонтерські акції.

В останній тиждень ворог все частіше завдає ударів об'єктам критичної інфраструктури України. Частковому руйнуванню піддаються тепло- та електростанції. У деяких регіонах спостерігаються перебої з електрикою. На Одещині, кажуть фахівці, ситуація стабільна.

З понеділка 17-го жовтня на Одещині відновиться освітній процес у режимі офлайн.

Одеські волонтери передали захисникам на південному напрямку перші мобільні лазні.

«Передчуття» – так і називається фотоекспозиція, яку представив у будинку-музеї Блещунова фотограф-початківець, одесит Олександр Олевич.

У музеї західного та східного мистецтва відбулося відкриття четвертої всеукраїнської та міжнародної бієнале «Море Акварелі».

Незабаром на небі почнеться черговий коридор затемнень. 25 жовтня на нас очікує сонячне, а 8 листопада – місячне.

Події

У суботу вранці та напередодні увечері Одеса знову чула сигнали повітряної тривоги. На щастя, небезпека минула. Поки військові захищають регіон від російської агресії, за громадським порядком продовжують стежити патрульні поліцейські.

Ще один наркозлочин в Одесі розкрили працівники батальйону поліції особливого призначення. Посеред вулиці Миколи Троїцького вони затримали

33-річного городянина, щойно той забрав зі схованки партію метадону.

55 пожежників гасили пожежу в Одеському виші. Увечері у п'ятницю до Служби Порятунку надійшло повідомлення про спалах будівлі політехнічного університету на пр. Шевченка.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: