Новини Одеси 01.10.2022

Новини Одеси 01.10.2022

Головні новини Одеси

У суботу на початку п'ятої ранку одеситів розбудили 2 сильні послідовні вибухи. Як повідомили в оперативному командуванні «Південь», російські війська завдали по регіону удару ракетами.

Городяни, що прокинулися від ракетного удару, почали повідомляти про сильний запах гару і диму в повітрі. Рятувальники припустили, що причиною запаху є масштабна пожежа в Ізмаїльському районі.

Робота зернового коридора з портів великої Одеси – продовжується.

Вихованці гімназії, дитячого садка та корекційного центру розташованих у ЖМ «Райдужний», разом своїми батьками та засновниками закладів, зробили свій внесок у захист України. Усього за місяць спільними зусиллями вони зібрали необхідну суму та купили для наших воїнів джип, який діти назвали «Шалене жабеня».

В Україні з жовтня набуває чинності низка змін. Мінімальну зарплату збільшили – наразі її розмір становить 6700 гривень, повідомили у державній податковій службі. Відповідно, зростають податки для приватних підприємців.

В Одесі відкрили благодійну виставку на підтримку херсонців

З 1 жовтня водії Одеси та області, рухаючись дорогами поза населеними пунктами, повинні включати денні ходові вогні або ближнє світло фар.
Днями з'явилися повідомлення про те, що одеських левів евакуювали закордон. У зоопарку цю інформацію спростували.

Події

В Одесі виявили чоловіка, який співпрацював із країною агресором.

До відділень доставили 12 порушників комендантської години. Виявили три факти незаконного обігу наркотичних речовин та затримали 16 нетверезих водіїв.

У Суворівському районі міста сталася ДТП із постраждалими.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: