Новини Одеси 22.09.2022

Новини Одеси 22.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У Нью-Йорку стартувала 77-та сесія Генеральної асамблеї Організації об'єднаних націй. Основна увага прикута до ситуації в Україні.

У четвер, 22 вересня, з Одеського порту вийшов балкер «Ванесса» з 30-ма тисячами тонн продукції для Афганістану.

Вночі ракетному та мінометному обстрілу росіян зазнав Миколаїв.

Між Україною та РФ відбувся масштабний обмін військовополоненими.

З початку війни з України до Великобританії прибуло понад 100 тис. осіб. Про особливості життя українців в Англії нам розповіла одна із переселенок із Рівного, юрист та аудитор Лариса Бровчук.

За даними Європейської комісії, понад півмільйона українських дітей інтегровано до шкільних систем країн ЄС. Водночас, сотні тисяч дітей залишаються в Україні і продовжують навчання тут – у тому числі й оффлайн. Зокрема, на Одещині 48 шкіл повністю перейшли у формат очного навчання, повідомили у міністерстві освіти.

19-річний одесит Вадим Науменко показав найкращий за 25 років результат в історії українського плавання на дистанції 200 метрів і посів восьме місце на чемпіонаті Європи у Римі.

Календарна осінь прийшла в Україну 1 вересня, а астрономічна настане лише 23 числа – у день осіннього рівнодення, коли тривалість дня зрівняється з ніччю.

Події

Чергова сімейна сварка через ревнощі звернулася до трагедії. В Одесі затримали чоловіка, підозрюваного у жорстокому побитті громадянської дружини. Молода жінка померла від побоїв у ліфті багатоповерхівки.

На трасі Одеса-Рені зіткнулися дві вантажівки.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: