Новини Одеси 14.09.2022

Новини Одеси 14.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Війна вплинула життя і відносини у багатьох сім'ях. Як одеситів, так і тих, хто вимушено перебрався до нашого міста. У тих парах, де були суперечки до повномасштабного вторгнення – негативні емоції лише посилилися. Але більше за тих, хто навпаки згуртувався і підтримує один одного.

З початку року в Україні з'явилося 105 тисяч малюків. Про проблеми перехідного періоду у малюків і як з ними справлятися новоспеченим батькам – розповіла педіатр Одеської дитячої поліклініки №5 Ольга Орел.

Інтернет, всі види зв'язку, цифрове телебачення – за тридцять років роботи телекомунікаційна компанія ТЕНЕТ ініціювала та реалізувала безліч проектів та послуг.

У середу до Одеси прибула делегація закордонних гостей. Місто з візитом відвідали міністри закордонних справ Литви та Ірландії.

Український театр імені Василька готується до прем’єри.

Одеський творчий дует – композитор Інна Францескевич та пісняр Сергій Дмитрієв – і у війну продовжують лікувати душі слухачів своїми піснями.

Події

Внаслідок нічної пожежі в Суворовському районі загинули 2 особи.

В Одесі у міському транспорті затримали жінку, яка фотографувала об'єкти інфраструктури.

Смертельна ДТП на Овідіопольській дорозі П'яний водій легковика протаранив іномарку та влетів у стовп.

А у Малинівському районі під колеса легкового автомобіля потрапив пішохід.

На Одещині викрили шахраїв. Правопорушники розміщували в інтернеті оголошення про продаж мопедів та мотоциклів, брали з покупців передоплату, а потім зникали.

Одеські прикордонники виявили порушників із запаху парфумів. Двоє чоловіків призовного віку намагалися перетнути кордон України через лісосмугу, але їх видав запах парфуму.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: