Новини Одеси 01.09.2022

Новини Одеси 01.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Настало перше вересня. Цього року у зв'язку з військовою ситуацією урочисті лінійки в українських школах не проводилися, а перші дзвінки у більшості закладів пролунали онлайн.

Першого дня осені на одеському головпоштамті погасили нову марку – Пес Патрон.

Осінь в Одесі розпочалася з ворожих обстрілів. Вночі російські військові атакували регіон двома ракетами типу Онікс, випущеними з території тимчасово окупованого Криму.

Найбільший морський караван за весь час дії «зернового коридору» залишив 1 вересня територіальні води України. У його складі одразу сім суховантажів з українською агропродукцією.

Через війну, яка триває вже понад півроку, бізнес в Україні занепадає. В уряді озвучили варіант податкової реформи, яка спрямована на підтримку українського бізнесу.

1-го вересня замість урочистих лінійок вчителя провели класний годинник зі своїми підопічними – правда, здебільшого онлайн.

Спекотний серпень добіг кінця, настала осінь. Але тепло з Одеси не піде ще принаймні до кінця наступного тижня, упевнені синоптики гідрометцентру Чорного та Азовського морів.

Похмура і дощова пора багатьох вганяє в нудьгу. Але українцям цього року осіння депресія не загрожує – переконана психолог Наталія Лебедєва. Війна змістила пріоритети.

Останній день літа акцією добра відзначили багато одесити – і вишикувалися в чергу перед станцією переливання крові. Долучилися до благородної справи та одеські митники, влаштувавши корпоративний день донора.

Події

На Одещині затримали педофіла. 43-річний чоловік регулярно ґвалтував малолітнього племінника, а за мовчання обіцяв йому телефон та гроші на кишенькові витрати.

Попросив у знайомого гроші на спиртне, а після відмови побив та відібрав телефон. На Одещині затримали молодого грабіжника.

В Одесі сталися дві ДТП із постраждалими.

В Одесі затримали наркоторговця, чоловік купував в інтернеті психотропи та перепродував їх нарокозалежним громадянам.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: