Новини Одеси 18.08.2022

Новини Одеси 18.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

З порту Чорноморськ вранці 18 серпня вийшло судно із продовольством. Про це повідомили у прес-службі міноборони Туреччини.

Декілька днів поспіль в Одесі оголошували штормове попередження. Сильні зливи, грози, шквальний вітер і навіть град – у четвер жителі регіону знову відчули на собі всю красу мінливої ​​одеської погоди.

Одеські школярі готуються до нового навчального року Але виходити на уроки очно – не рвуться. Зовсім по-іншому справи у творчих колективах різних гуртків і студій. З початком війни всі вони були змушені перейти до онлайн режиму.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року ціни на хліб та хлібобулочні вироби в Україні зросли на 30%, а на низку комунальних послуг більш ніж на 20%.

Через війну в Україні багато родин опинилися у складному матеріальному становищі. Для деяких ситуацію могли б виправити виплати за аліментами – але, на жаль, сплачують їх не всі.

Обстріли, бомбардування, ракетні удари. В Україні за таких умов сьогодні доводиться працювати підприємствам критичної інфраструктури. Телекомунікаційна компанія Тенет – одна з них.

Одеські медики від початку війни, як і до неї, стоять на варті здоров'я мешканців регіону та внутрішніх переселенців. Пацієнтів із погіршенням зору та різними очними хворобами продовжують приймати в одеському інституті Філатова.

Події

Жителя Одещини засудили до 5 років позбавлення волі. Такий термін отримав російський агент, який коригував удари мостом через Дністровський лиман.

В Одесі 22-річний хлопець убив знайомого, а потім наклав на себе руки, вистрибнувши з балкона багатоповерхівки.

На Одещині викрили п'ятьох наркоаграріїв.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: