Новини Одеси 30.07.2022

Новини Одеси 30.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Обстановка у південних регіонах України складна, але контрольована – повідомляють в оперативному командуванні «Південь». Миколаїв вкотре обстріляли вночі.

21 липня нацбанк підняв офіційний курс долара. Його закріпили на рівні 36 гривень 56 копійок. Курс в обмінниках за тиждень піднявся до позначки 40 гривень за долар і перевищив його. Багато експертів висловлювали побоювання, що зміни позначаться насамперед на цінах на пальне. Але поки що такі прогнози не особливо виправдовуються. За 10 днів цифри на табло біля заправок тримаються на колишньому рівні.

З 1 серпня аптеки у всіх регіонах України, за винятком окупованих територій, відпускатимуть антибіотики лише за електронним рецептом.

Протягом трьох місяців – з 1 квітня – українці могли безкоштовно розмитнювати автомобілі.

До старту нового навчального року залишається рівно місяць. Однак, сказати точно в якій саме формі проходитиме навчання, чи діти зможуть прийти до свого класу чи залишаться вчитися вдома, поки не може ніхто.

Співробітники компанії Тенет продовжують свою роботу в Миколаєві, який щодня страждає від російських обстрілів.

Події

На Одещині співробітники СБУ розкрили схему незаконного перетину кордону чоловіками призовного віку.

А у Подільську перетнути кордон ухилисту пропонували за 1500 доларів.

У Доброславській ОТГ 30-річний грабіжник побачив, як господар кафе забирає машину швидкої допомоги. Заклад залишився без нагляду.

Зловмисник пробрався до приміщення, звідки вкрав ноутбук, мікрохвильову піч, соковижималку та газонокосарку. А наступного дня заліз у будинок жертви та заволодів ювелірними прикрасами, побутовою технікою, прихопив навіть одяг та взуття. За кілька годин чоловік вирішив повернутися і за автомобілем.

На Одещині затримали групу наркоторговців та вилучили наркотиків та психотропів більш ніж на 8 мільйонів гривень.

Ще один наркозлочин розкрили в Ізмаїльському районі.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: