НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Планшети Teclast – поєднання продуктивності та доступної ціни
Планшеты Teclast – сочетание производительности и доступной цены
Читати grad.ua у  

Китайський виробник Teclast нещодавно з'явився на ринку, але вже встиг завоювати довіру споживачів. Виготовляє ноутбуки, аксесуари до них та іншу комп'ютерну техніку, а також планшети. Придбати планшет Teclast можна для навчання, роботи чи розваг. Компанія виготовляє широкий модельний ряд, але найбільшою популярністю користуються 10-дюймові варіанти.

Головні особливості та переваги

Планшети Teclast – чудова альтернатива дорогій техніці від відомих брендів. Покупці обирають продукцію китайського виробника за його непогані технічні характеристики:

  • обсяг оперативної пам'яті – 4-8 Гб;
  • об'єм вбудованої пам'яті – від 64 до 128 Гб у різних моделях;
  • акумулятор великої ємності забезпечує безперервну роботу пристрою протягом 6-7 годин;
  • Для відновлення заряду батареї знадобиться близько 2-3 годин.

Найчастіше планшети комплектуються основною камерою 8 Мп та фронтальною 5 Мп. Окрім цього, усі моделі оснащуються сучасними процесорами, що забезпечують високу продуктивність техніки.

Планшеты Teclast

До інших особливостей та переваг планшетів Teclast можна віднести наступне:

  1. IPS екран забезпечує гарну передачу кольорів і хороші кути огляду, тому планшети китайського бренду підходять для перегляду фільмів, ігор, роботи та ін. Вбудовані інноваційні технології попереджають виникнення втоми очей навіть при тривалому використанні пристрою.
  2. Опція підтримки SIM-карток істотно розширює функціонал пристрою, адже його можна використовувати як планшет і смартфон. Можна вставити одночасно дві сім-картки.
  3. Наявність стереозвуку дозволяє використовувати техніку для прослуховування улюбленої музики чи перегляду фільмів, телепередач. Стереодинаміки забезпечують хорошу передачу звуку.
  4. Задня кришка виконана з металу, тому не ушкоджується при випадковому падінні.
  5. Наявність GPS дозволяє підтримувати зв'язок із супутником, а Bluetooth є альтернативним каналом передачі даних за відсутності відключення до інтернету.
  6. Можна вставляти карту пам'яті microSD до 1 Тб, що дозволяє зберігати файли (фото, відео, музику тощо) протягом тривалого часу.

Ще один незаперечний плюс – доступна ціна. Зовні пристрої мають сучасний стильний дизайн.

Android 12 – операційна система останнього покоління

До безперечних переваг планшетів Teclast можна віднести і те, що на них встановлена ​​операційна система Android 12. Серед основних її особливостей та плюсів варто відзначити інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Функція Voice Access робить використання техніки максимально комфортним, оскільки можна керувати голосом. Навіть для людей із порушеннями зору передбачені допоміжні функції.

Чому варто купити планшет Teclast в інтернет-магазині «Фокстрот»

Якщо ви бажаєте особисто оцінити переваги планшета Teclast, здійснити покупку в інтернет-магазині «Фокстрот». У каталозі представлений великий вибір моделей від китайського виробника, тому не важко підібрати варіант під поставлені запити. До всіх товарів є докладні описи із зазначенням технічних характеристик, але також можна скористатися допомогою консультантів.

Купити планшет Teclast можна з будь-якого куточка України, доставка товару здійснюється у всі регіони. На весь асортимент продукції діють низькі ціни. За потреби можна оформити покупку на виплат на вигідних умовах.




Схожі новини

Коментарі