НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Які прикраси можна вибрати із представленого асортименту? Розглядаємо разом з «Oniks» каталог сережок з діамантами

Які прикраси можна вибрати із представленого асортименту? Розглядаємо разом з «Oniks» каталог сережок з діамантами

Читати grad.ua у  

Модниці не можуть обійтись без ювелірних прикрас в образах. Вони дозволять красиво доповнити будь-яке вбрання та продемонструвати ваш бездоганний смак. Особливо їм сподобалися вироби з діамантами. Вони ніколи не втратить своєї актуальності і зможуть тішити своїм бездоганним виглядом довгі роки. Ви без проблем зможете підібрати різні прикраси, оскільки каталог сережок із діамантами постійно поповнюється цікавими моделями. Саме для цього « Oniks » познайомить із найпопулярнішими сережками, які гідні того, щоб поповнити ювелірну скриньку.

Ювелирные украшения

На які вироби звернути увагу?

Ювеліри постійно розширюють асортимент, що дозволяє навіть вибагливі модниці підібрати стильні ювелірні речі. Від такої пишноти просто розбігаються очі.

Якщо говорити про найпопулярніші різновиди, на які часто звертають увагу, то можна виділити такі речі:

  • Пусети з дрібним діамантом – універсальні аксесуари. Вам потрібно лише визначитися з формою самої вставки. Їх ви можете носити з різними вбраннями. Ви навіть не порушите суворий дрес-код.
  • Досить часто в оформленні присутні відразу кілька діамантів. Найчастіше вони також невеликих розмірів. Ювеліри їх викладають у формі певної постаті. Квіти, серце, хрестики досить популярні варіанти, хоча ви можете знайти й інші.
  • Окремо хочеться виділити висюльки. Вони стануть чудовим доповненням вечірнього вбрання. За будь-якого руху голови вони розгойдуватимуться і блищатимуть. Зрозуміло, що для декору використовують виключно дрібні вставки.
  • Також в асортименті можете знайти сережки з більшими елементами. Тут легко можуть використовуватися великі камені. Буває таке, що дрібні вставки, просто їх тут дуже багато. А ще вони викладені у досить велику фігурку.

Пам'ятайте, що цим списком асортименти не обмежується. Існує набагато більше різноманітних прикрас. Кожна пара сережок привертає до себе увагу. Ви без проблем поповните будь-яку скриньку.

Ювелирные украшения

Щоб прикраса гасала із задоволенням, вам потрібно добре продумати деякі критерії вибору:

  • Як часто ви плануєте носити самі сережки? Щодня вибирайте максимально акуратні прикраси, які можна поєднувати з різними речами. Вони не порушуватимуть правила дрес-коду, при цьому подарують максимум елегантності. Для вечора можна вибрати і більші, які зможуть доповнити образ.
  • Приділіть увагу самим каменям. Найчастіше для оформлення використовують прозорі діаманти. Такі вставки можна вважати універсальними, які підходять абсолютно всім. оригінальніше виглядають кольорові діаманти. Вони можуть бути як світлими, і темними. Також зустрічаються інші вставки: сапфіри, смарагди, топази, перли. Виходить оригінальна композиція. Поєднання прозорого та кольорового каміння виглядає дуже чудово. Вони чудово доповнюють одне одного.
  • Які різновиди сережок вам більше пасують. Тут слід звернути увагу до особливості зовнішності. Форма обличчя, різновид кольоротипу – ці моменти потрібно врахувати насамперед. Порада: поміряйте кілька різних моделей і подивіться, що краще виглядає. А ще не забувайте про зручність носіння. Ви не повинні відчувати дискомфорт чи інші неприємні відчуття.
  • З якими іншими прикрасами комбінуватимете сережки? Якщо хочете, можете одразу знайти готовий набір. Ювеліри пропонують безліч варіантів. Дозволяє фантазія, можете створювати свої комплекти. Підібрані вироби повинні гармоніювати між собою та створювати цілісну картинку.


Ювелирные украшения

Запам'ятавши нехитрі правила, ви зможете підібрати для себе чудову пару сережок, а може навіть не одну. З « Oniks » ви зможете зробити будь-який образ максимально завершеним та стильним.




Схожі новини

Коментарі