НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Альтера - вільне життя без залежності
Альтера – свободная жизнь без зависимости
Читати grad.ua у  

У сучасному житті багато хто захоплюється алкоголем, наркотиками чи азартними іграми. Для одних – це спосіб відволіктися від проблем, забути, зняти стрес, для інших – це можливість розслабитися чи розважитися. Незалежно від причин, більшість людей це переростає у залежність.

Залежність – це проблема, яку слід негайно вирішувати, адже зрештою наслідки такого психофізіологічного розлади може бути фатальними. Різке погіршення здоров'я, втрата соціального статусу та роботи – це найчастіші проблеми, з якими стикаються залежні люди.

Самостійне лікування вкрай рідко призводить до позитивного результату. Вилікуватися залежно допоможе реабілітаційний центр Одеса «Альтера». Фахівці центру надають професійну допомогу залежним, а також їхнім родичам. Адже залежність людини стосується не лише її самої, а й близького оточення. Дуже часто родичі та друзі грають вирішальну роль у лікуванні пацієнта.

Послуги реабілітаційного центру Альтера

Реабілітаційний центр Альтера допомагає у вирішенні таких проблем:

  1. Наркоманія – сьогодні одна з найбільш поширених залежностей серед людей різного віку. Найчастіше – це підлітки та молодь, при цьому нерідко дорослі чоловіки та жінки потрапляють у наркотичну пастку.
  2. Алкоголізм – залежність, яку буває складно розпізнати, адже все починається з одного келиха вина чи іншого алкогольного напою. Непомітно один келих переростає на неможливість відмовитися від алкоголю.
  3. Ігроманія – азартні ігри стають все більш доступними та популярними, адже тепер грати можна не виходячи з дому – за допомогою смартфона чи комп'ютера.

Будь-яка залежність – алкоголізм, ігроманія чи наркоманія – впливає як життя хворого, а й у його безпосереднє оточення. З кожним днем, тижнем чи місяцем відмовитись від бажаного стає все складніше.

Не варто відкладати звернення до фахівців, адже чим раніше ви звернетеся за професійною допомогою, тим менше зусиль доведеться докласти для позбавлення залежності.

Окрім лікування залежності фахівці нашого центру проводять реабілітацію пацієнтів. Також важливою частиною одужання є ресоціалізація. Це допомога фахівців повернутися до звичайного життя – налагодити комунікацію з рідними та близькими, працевлаштуватися та відчути себе вільним без будь-якої стимуляції.

Чому варто звернутися до реабілітаційного центру для лікування залежності

Команда реабілітаційного центру «Альтера» – це фахівці, які у своїй практиці використовують сучасні європейські методики. Ми допомагаємо позбавитися будь-якої залежності, незалежно від складності ситуації. Для нас не існує залежності, якої не можна позбутися.

Головне для нас – це здоров'я та повне звільнення від залежності. Ми індивідуально підходимо до кожного пацієнта та вибудовуємо план лікування, залежно від особливостей ситуації. Ми допомагаємо позбавитися залежності назавжди і повертаємо людину до звичайного життя. Комплексний підхід, дієві методики та професіоналізм – запорука успішного та швидкого лікування, підтверджена нашими пацієнтами, які вже позбулися залежності.

Команда реабилитационного центра Альтера




Схожі новини

Коментарі