НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » ТОП 2 креативних онлайн та офлайн секс шопи в Україні
ТОП 2 креативных онлайн и офлайн секс шопы в Украине
Читати grad.ua у  

Коли хочеться обрати новеньку іграшку, або ж додати пікантності до взаємодії у ліжку з другою половинкою, конче необхідно звернутись саме до якісного секс шопу. В Україні, де про задоволення та його різноманітність знають все та навіть більше, сьогодні можна знайти безліч інтим-магазинів як онлайн, так і офлайн формату. Однак є двійка лідерів, які здивують вас своїм підходом та сервісом.

1. BrokenSofa

BrokenSofa

BrokenSofa – магазин онлайн формату, завдяки чому купувати у ньому не лише зручно, а ще й не соромно. Головна відмінність від інших магазинів полягає в унікальній структурі сайту, на якому можна знайти усе, що тільки забажаєте – від звичного переліку іграшок до неймовірних девайсів для різноманіття та задоволення.

Аби ви легше змогли обрати для себе іграшку, магазин розміщує максимально повний опис до товарів, а також корисну інфографіку про користування та особливості різних моделей. А якщо ви новачок – тоді консультанти будуть готові допомогти під час вибору моделей, порадять, на девайси якого бренду краще звернути увагу, а також що обрати на подарунок коханій або коханому.

Детальніше про переваги магазину:

  • Живий чат, де можна поставити будь-які питання консультантам;
  • Зручний та гнучкий графік роботи для швидких замовлень телефоном;
  • Відправка товарів по території всієї України;
  • Якісне пакування, яке приховує особливості товарів, які ви замовляєте;
  • Знижки та акції, які допомагають купувати товари значно дешевше.

Офіс магазину знаходиться у місті Кам’янське, а ось склад розташовується у Дніпрі для швидшої відправки товарів на будь-яку адресу.

Окрім цього, BrokenSofa активно займається розвитком власних соціальних медіа, особливо – TikTok. Молодіжні та актуальні тренди, огляди на іграшки, поради й не тільки – все це доступне від експертів магазину. А на сайті ви зможете знайти блог, де розміщуються цікаві та актуальні статі, що дозволять поринути у світ пізнання секс іграшок, нових практик та знань.

2. LoveSpace

LoveSpace

Серед столичних секс шопів, до яких можна завітати самостійно, або ж обрати онлайн режим покупок, варто відзначити саме LoveSpace.

В магазині можна знайти все, що цікавить сучасну молодь й не тільки – як іграшки, так і товари для сексуального здоров’я, інтимного догляду, набори на подарунок близьким та коханим тощо. А ще в асортименті можна обрати також товари для задоволення власних фетишів, щось, щоб поринути у світ БДСМ, пет-плею або електросексу.

Трішки про особливості секс шопу:

  • Можливість замовлення як онлайн на сайті, так і за допомогою соціальних мереж;
  • Наявність офлайн магазину, де можна поглянути на товар наживо й помацати його;
  • Швидка доставка по всій Україні;
  • Пакування товару, яке не кричить на всіх усюдах про ваші сексуальні уподобання;
  • Акції та знижки для іменинників, підписників й не тільки.

А ще це не лише секс шоп, а й команда однодумців, які займаються створенням та впровадженням заходів, освітніх та інших проєктів для дітей та дорослих. Основна ціль LoveSpace – формування сексуальної культури та секс-просвітництво, щоб про «це» говорити було не соромно, й щоб кожна людина розуміла, що задоволення, яке може подарувати її тіло – це не табу.

Звісно, ці два магазини – лише крапля у морі сучасних інтим-бутиків, які розташовуються майже у кожному місті України, однак вони точно заслуговують на вашу увагу. Неможливо також не згадати таких гігантів, як NoTaboo, Полуничка, Амурчик та інші.

Немає значення, який магазин ви оберете – онлайн чи офлайн формату. Головне, аби ви відчували себе впевнено, не соромились купувати товари, які є необхідними для вашого задоволення та гарного настрою, а також лишились задоволеними після покупок!




Схожі новини

Коментарі