НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » В Одесі відбувся всеукраїнський турнір з карате

В Одесі відбувся всеукраїнський турнір з карате

В Одессе состоялся всеукраинский турнир по карате
Читати grad.ua у  

Традиційний турнір Odesa Оpen відбувся 1-2 червня в спорткомплексі Національного університету «Одеська політехніка». У змаганнях взяли участь 408 спортсменів, зокрема й гості з Молдови. Про це повідомляє Одеська міська рада.

Зазначається, що переможцем став Одеський СК «Легіон» - 66 медалей, на II місті - СК «Катана» (Чорноморськ) – 64 медалі, на III - Одеський СК «Royal Team» з 34 медалями. Відмінно виступили на турнірі вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №16.

Переможцями стали: Дар'я Холодняк (ката юніорки, жінки), Аріанна Глазкова (ката, юніорки), Олександр Задорожний (куміте 18+), Дмитро Калініченко, Дмитро Чуйкін (куміте, юніори), а також команда у складі Аріанни Глазкової, Дмитра Прасова і Євгенія Скрипника в командному ката 10-13 років та команда у складі Дмитра Чуйкіна, Дмитра Калініченка, Михайла Донцу, Давида Резепкіна, Єгора Жилюка і Віталія Баранова в командному куміте.

Срібними призерами стали: Володимир Рубльов (куміте кадети), Євгеній Скрипник, Гліб Соколов (ката), Олександр Безносов, Єгор Жилюк, Ілля Чуйкін та Давид Резепкін (куміте).

Бронзові нагороди здобули: Марія Купрессова (ката юніорки, ката жінки), Артем Панчук, Василь Ковтун, Роман Герула, Едуард Кошкидько, Віталій Баранов і Валерій Баранов (куміте).


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: