НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одеські шаблістки завершили олімпійський відбір бронзою Кубку світу
Одесские саблистки завершили олимпийский отбор бронзой Кубка мира
Читати grad.ua у  

Одеситки Олена Кравацька і Аліна Комащук завоювали бронзові медалі на етапі Кубку світу в бельгійському Сент-Нікласі (15-17 березня), який завершив олімпійський відбір. Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

Одеські спортсменки з киянками Ольгою Харлан і Юлією Бакастовою, завоювали у складі збірної України бронзову медаль в командному турнірі, обігравши збірну Кореї 45:38. До речі, українки повторили свій минулорічний бронзовий успіх в Сент-Нікласі.

Нагадаємо, що українські шаблістки гарантували собі участь в Олімпійських іграх в Парижі після того, як на етапі Кубку світу в Афінах (1-3 березня) завоювали срібну медаль.

На етапі Кубку світу серед чоловіків в Будапешті (22-24 березня) цю стадію боротьби за олімпійську ліцензію завершить перший номер національного рейтингу одесит Андрій Ягодка. Андрій бореться за право представляти Україну в заключному етапі відбору – особистому континентальному турнірі.

Для цього йому треба мати найвищий серед українців результат в олімпійському рейтингу. Зараз у Ягодки 35 очок, у миколаївця Юрія Цапа – 24,5. Ще у одного українського шабліста Олексія Стаценка – 19,5 балів.


Схожі новини

Коментарі