НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одесит виборов «золото» на міжнародному змаганні з дзюдо

Одесит виборов «золото» на міжнародному змаганні з дзюдо

Одесит виборов «золото» на міжнародному змаганні з дзюдо
Читати grad.ua у  

В угорському містечку Дьор минулими вихідними відбувся черговий етап кадетського Кубку Європи, участь у якому взяли понад 520 учасників з 27 країн. Україну представляли 25 українських дзюдоїстів до 18 років. Про це повідомляє пресслужба Федерації дзюдо України.

У підсумку за два змагальні дні скарбничка нашої команди поповнилася чотирма нагородами.

У ваговій категорії до 90 кг перше місце і золоту нагороду здобув одесит Аркадій Самойлов, вихованець дзюдо-клубу «Фанат». Спортсмен живе, навчається та тренується в Одесі. Попри всі складнощі з організацією тренувань, пов'язані з військовим станом, Аркадій блискуче виступив на змаганнях, отримавши впевнену перемогу.

Аркадій Самойлов

У попередніх раундах українець впевнено переміг представників Швейцарії та Грузії, а у півфіналі здолав свого співвітчизника Дмитра Лебідя.

У фінальному поєдинку Аркадій зустрівся зі ще одним представником Грузії Лукою Швангірадзе, якого зумів здолати завдяки чудовому виконанню кидка o-uchi-gari. Це дебютне для одесита золото з континентальних Кубків.

Дзюдоїсти

Ще три бронзові нагороди завоювали Богдан Остапенко (до 60 кг), Михайло Сідловський (до 81 кг) та Дмитро Лебідь (до 90 кг).


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: