НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одеський стрілок став срібним призером чемпіоната Європи

Одеський стрілок став срібним призером чемпіоната Європи

Одесский стрелок стал серебряным призером чемпионатом Европы
Читати grad.ua у  

Одеський стрілок Іван Ткаленко став срібним призером чемпіонату Європи серед юніорів з кульової стрільбі, який проходив в хорватському місті Осієку. Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

19-річний вихованець обласної ДЮСШ стрільби Іван Ткаленко завоював срібну медаль у командному турнірі у стрільбі з 3-х положень разом з киянами Данилою Гриником і Олексієм Вятчиним. Це вже друга нагорода Івана на великих міжнародних змаганнях. В 2022-му він став срібним призером юніорського чемпіонату світу у складі збірної України - в цьому ж складі і в цьому ж виді програми.

В кваліфікації, яка проходила за підсумками особистих змагань в цьому виді програми, збірна України посіла 5-е місце – 1 726 очок (Іван Ткаленко – 577). У фінальному матчі українські стрілки поступилися збірній Норвегії – 4:16.

В особистих змаганнях у стрільбі з 3-х положень Іван Ткаленко показав найкращий результат в збірній України (577 очок: з коліна – 188, лежачи – 197, стоячи - 192). Для потрапляння у фінальну вісімку йому не вистачило лише одного очка. У стрільбі з положення лежачи Іван посів 20-е місце (618,7).


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: