НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Одеситка обманом отримувала товар з інтернет-крамниць без розрахунку

Одеситка обманом отримувала товар з інтернет-крамниць без розрахунку

Одесситка обманом получала товар из интернет-магазинов без расчета
Читати grad.ua у  

До поліції звернулася мешканка Закарпаття. Вона розповіла, що отримала замовлення від жінки на нічник і портативний зарядний пристрій, які продавала. Клієнтка наполягла на повній передоплаті і надіслала фото квитанції нібито успішного переказу грошей на банківський рахунок продавчині. Остання, не перевіривши, що гроші дійсно надійшли на її рахунок, відправила поштою товар замовниці.

Правоохоронці встановили, що жінку ошукала 38-річна жителька Одеси. Зловмисниця під вигаданими іменами створила декілька акаунтів в одній із популярних соціальних мереж, підшукувала там інтернет-магазини та робила замовлення на продукти харчування, техніку, посуд, алкоголь тощо, наполягаючи на повній оплаті товару одразу.

Зловмисниця відправляла продавцям зображення фейкових квитанцій про нібито успішний переказ їм грошей, який насправді не робила. Деякі довірливі продавці, не перевіряючи надходження коштів, надсилали поштою клієнтці замовлений нею товар і залишалися ні з чим. Зловмисниця з поштових відділень без будь-яких проблем отримувала «куплений» за повною предоплатою товар.

Окрім жительки Закарпаття, шахрайка ошукала ще п’ятьох громадян з інших областей, деяких неодноразово. Загалом вона здійснила 30 оборудок на суму майже 70 тисяч гривень. За місцем мешкання одеситки правоохоронці вилучили ряд товарів, які вона незаконно придбала, а також банківські картки та мобільні телефони.

Свою вину правопорушниця визнала і висловила наміри відшкодувати потерпілим завдану шкоду. За скоєне їй загрожує до трьох років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: