НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Суд виніс вирок одеситам, які нелегально продавали електронні сигарети

Суд виніс вирок одеситам, які нелегально продавали електронні сигарети

Суд вынес приговор одесситам, которые нелегально продавали электронные сигареты
Читати grad.ua у  

За матеріалами детективів ТУ БЕБ в Одеській області суд виніс вирок двом одеситам, які продавали електронні сигарети та аксесуари до них через відомий телеграм-канал. Повідомляє Бюро економічної безпеки України.

Понад рік фігуранти продавали електронки та комплектуючі через спеціально створений телеграм-канал, що налічував понад 40 тисяч підписників.
Для зберігання продукції орендували приміщення, яке облаштували під склад. Доставку сигарет здійснювали по всій Україні однією з відомих поштових служб.

У результаті обшуків правоохоронці вилучили понад 11 тисяч електронних сигарет, устаткування для виготовлення рідини, понад 5 тисяч ємностей з тютюновою рідиною, системи нагрівання, а також алкогольні напої без марок акцизного податку тощо. Орієнтовна вартість вилученого становить 10,3 млн гривень.

Суд виніс вирок та визнав організатора схеми винним у вчиненні кримінальних правопорушень та визначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки, його спільнику дали 3 роки в'язниці. Проте обох звільнили від відбування основного покарання у виді позбавлення волі з випробуванням на 1 рік.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: