НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Дав волю емоціям: в Одесі іноземець підпалил овочевий торговельний павільйон

Дав волю емоціям: в Одесі іноземець підпалил овочевий торговельний павільйон

Дал волю эмоциям: в Одессе иностранец подожг овощной торговый павильон
Читати grad.ua у  

Подія сталася 5 травня вночі на Фонтанській дорозі. Нетверезий чоловік підпалив куртку, яку підібрав на вулиці, кинув її всередину торговельної ятки і втік. Пожежу побачили місцеві мешканці та викликали вогнеборців, які і загасили її. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав, але павільйон вигорів майже вщент. Крім того, ушкоджень зазнав розташований поруч платіжний термінал, на який перекинувся вогонь. Сума завданих власникам матеріальних збитків встановлюється.

Одеські поліцейські викрили іноземця у підпалі овочевого торговельного павільйону

За кілька годин правоохоронці встановили особу правопорушника і затримали його у тому ж районі, де був скоєний злочин. Ним виявився 40-річний іноземець, який в Одесі не має постійного місця мешкання і доходу. Правопорушник пояснив, що вживав з приятелем алкогольні напої, посварився з ним і пішов геть, а натрапивши по дорозі на кіоск, дав волю емоціям і підпалив його.

Одеські поліцейські викрили іноземця у підпалі овочевого торговельного павільйону_1

Зловмиснику повідомили про підозру в умисному пошкодженні чужого майна, вчиненому шляхом підпалу. За скоєний злочин йому загрожує позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: