НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Обікрав п’ять автомобілів: на Одещині судитимуть серійного крадія

Обікрав п’ять автомобілів: на Одещині судитимуть серійного крадія

Обворовал пять автомобилей: в Одесской области будут судить серийного вора
Читати grad.ua у  

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгорода-Дністровського за серію крадіжок. Зловмисник був раніше судимий за незаконне придбання й зберігання наркотичного засобу та перебуває на іспитовому терміні. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

Протягом декількох місяців у темну пору доби зловмисник обікрав п’ять автомобілів жителів райцентру, припарковані ними біля однієї з багатоповерхівок. Деякі транспортні засоби були не зачинені, а в деяких чоловік пошкодив замки та скло, аби проникнути в салон. З автівок він викрав інструменти, акумулятори, колеса, шини, гроші та інше майно. Загальна сума викраденого склала 49,5 тисяч гривень.

Також зловмисник обікрав господарську будівлю, в яку проник, пошкодивши дах, звідки викрав два велосипеди вартістю 5 000 гривень.
Поліцейські вилучили частину викраденого майна за місцем його мешкання чоловіка, а частину речей він встиг продати. Втім, правоохоронці знайшли і те майно, яке також вилучили.

Правопорушнику висунули обвинувачення у крадіжках з проникненням у приміщення та сховища, вчинених в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: