НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Збитки майже 2,5 мільйона гривень: двох медпрацівників викрили у службовій недбалості

Збитки майже 2,5 мільйона гривень: двох медпрацівників викрили у службовій недбалості

Ущерб почти 2,5 миллиона гривен: двух медработников разоблачили в служебной халатности
Читати grad.ua у  

Одеські правоохоронці встановили, що у березні 2022 року фігуранти відповідали за пошук найбільш економічно вигідних комерційних пропозицій для придбання товарно-матеріальних цінностей медичного призначення, необхідних для забезпечення закладів охорони здоров’я, у яких вони працюють, що визначені опорними з надання медичної допомоги постраждалим унаслідок військової агресії РФ проти України.

Повідомляє відділ комунікації поліції Одеської області.

Неналежне виконання медпрацівниками своїх службових обов’язків призвело до укладення договорів з кількома суб’єктами господарської діяльності про закупівлю товарів за завищеними цінами. Унаслідок цього на рахунки постачальників безпідставно було перераховано гроші за придбані медичні матеріали у сумі, що перевищувала ринкову вартість. Збитки, спричинені медичним комунальним установам склали майже 2,5 млн гривень.

Слідчі повідомили фігурантам про підозру у службовій недбалості, тобто неналежному виконанні службових обов`язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом громадським інтересам. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: