НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » За викрадений «Жигуль» 16-річному юнаку «світить» до 5 років в’язниці

За викрадений «Жигуль» 16-річному юнаку «світить» до 5 років в’язниці

За угнанный «Жигуль» 16-летнему юноше «светит» до 5 лет тюрьмы
Читати grad.ua у  

Поліцейські відправили на лаву підсудних жителя Білгород-Дністровського району за незаконне заволодіння транспортним засобом односельця. Про це повідомляє Нацполіція Одещини.

У жовтні минулого року до поліції звернувся житель Дивізійської територіальної громади із повідомленням, що з його приватного домоволодіння вночі зник легковий автомобіль «ВАЗ».

Менш ніж за добу оперативники встановили, що до цього причетний 16-річний односельчанин заявника. В ході слідства поліцейські з'ясували, що у комендантську годину молодик прямував до друзів у сусіднє село. По дорозі в одному з дворів юнак помітив відчинений легковик, а підійшовши до нього – ще й залишені у замку запалення ключі. Хлопець викотив автомобіль з двору і поїхав на ньому кататися із товаришами, а згодом покинув на околиці сусіднього села та пішов додому.

«ВАЗ» правоохоронці розшукали та повернули власнику, а фігуранту висунили обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Молодику загрожує обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування завершено і обвинувальний акт скеровано до суду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: