НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Вербували дівчат до заняття проституцією: в Одесі викрили сутенерів

Вербували дівчат до заняття проституцією: в Одесі викрили сутенерів

Вербували дівчат до заняття проституцією: в Одесі викрили сутенерів
Читати grad.ua у  

Правоохоронці припинили протиправну діяльність злочинної групи, яка організувала надання сексуальних послуг за гроші. П'ять жінок у віці від 37 до 61 років, з метою власного збагачення, в орендованих квартирах організували та забезпечували функціонування місць розпусти.

Повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Розміщуючи в мережі Інтернет оголошення про вакансії адміністраторів у масажних салонах, зловмисниці вербували жінок, які опинились у скрутному матеріальному становищі, для надання інтимних послуг за гроші. Жінкам пропонували щоденні виплати, можливість проживання та комфортні умови праці.

Фігурантки почергово виконували функції адміністраторів: спілкувалися з клієнтами, надавали їм на вибір жінок, які мали надавати інтимні послуги, контролювали час надання послуг та отримували за них оплату. Частину зароблених грошей організаторки розподіляли між собою та «працівницями» закладу, решту витрачали на утримання місць розпусти. Наразі встановлено втягнення у заняття проституцією 13 дівчат.

Під час обшуків правоохоронці вилучили низку речових доказів, зокрема: готівку, банківські картки, які використовувалися для розрахунків з клієнтами, мобільні телефони, чорнові записи.

Усім фігуранткам слідчі повідомили про підозру за ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України, тобто у сутенерстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, у тому числі повторно. Їм загродує від 4 до 7 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: