НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині судитимуть двох «смотрящих» за Чорноморськом

На Одещині судитимуть двох «смотрящих» за Чорноморськом

На Одещині судитимуть двох «смотрящих» за містом Чорноморськ
Читати grad.ua у  

Представників кримінального середовища віком 45-ти та 50-ти років виконували повноваження так званих «смотрящих» за Чорноморськом від «злодія в законі» Міндії Горадзе.

Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Зловмисники здійснювали через поширення та встановлення у суспільстві злочинного впливу, матеріальне забезпечення та координацію злочинної діяльності на території міста, а накопичені кошти, майно та інші активи вносили до так званого «злодійського общака».

Фігурантів затримали разом зі ще однією особою, якій вони доручили безпосередньо здійснювати незаконний збут наркотичних засобів. Чоловікам повідомили про підозру в умисному поширенні в суспільстві злочинного впливу. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. За скоєне їм загрожує позбавлення волі на строк до 10-ти років з конфіскацією майна.

За даними правоохоронців у квітні даним особам було повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, зокрема повторно та у зберіганні, придбанні та збуті вогнепальної зброї.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: