НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Одесит побив знайомого і закрив у багажнику автомобіля

Одесит побив знайомого і закрив у багажнику автомобіля

Одесит побив знайомого і закрив у багажнику автомобіля
Читати grad.ua у  

Інцидент стався 11 вересня близько п'ятої години вечора на території одного із приватних домоволодінь у селищі Лиманка, де компанія святкувала день народження господаря будинку. Зухвала поведінка 22-річного хлопця визвала незадоволення одного з гостей, тому він вирішив його провчити. Зловмисник вийшов з останнім у двір, де завдав кілька ударів по обличчю та тулубу, а потім пляшкою вдарив по голові.

Цього йому показало мало і він, погрожуючи застосуванням фізичної сили, вивів молодика на вулицю, зв'язав йому руки скотчем і змусив залізти у багажний відсік легкового автомобіля, на якому приїхав. Сів за кермо та поїхав до Одеси. На вулиці Іцхака Рабіна зловмисник залишив транспортний засіб із «в'язнем» у багажному відділенні неподалік свого будинку. Переляканий молодик кілька годин лежав мовчки, а потім ногою розбив бічне скло автомобіля і почав кликати на допомогу. Незабаром його почули перехожі, які й повідомили про подію поліції.

Вже наступного дня поліцейські встановили особу правопорушника, яким виявився 43-річний одесит. Затриманому загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий термін. На час слідства суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: