НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині п’яний молодик побив пенсіонера до втрати свідомості, викрав та розбив його авто

На Одещині п’яний молодик побив пенсіонера до втрати свідомості, викрав та розбив його авто

На Одещині п’яний молодик побив пенсіонера до втрати свідомості, викрав та розбив його авто
Читати grad.ua у  

Поліцейські повідомили жителю Подільського району про підозру у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень та незаконному заволодінні транспортним засобом.

Молодик разом із літнім знайомим вживали спиртні напої, але потім між чоловіками виник конфлікт. Гість просив відвести його додому в інше село, але господар відмовився.  Розлючений відмовою зловмисник побив пенсіонера, а потім, побачивши на столі ключі від його транспортного засобу, вирішив самостійно скористатися ним – сів в автівку і поїхав геть, втім до пункту призначення він так і не доїхав.ДТП У Подільському районіНеподалік села Володимирівка Окнянської ОТГ нетверезий 26-річний водій «Chevrolet Aveo» не впорався з керуванням, з'їхав з проїзної частини дороги та зіткнувся з електроопорою. Кермувальник відбувся подряпинами.

Встановивши власника автомобіля, яким виявився 69-річний житель села, та прибувши за його місцем проживання, правоохоронці виявили того у непритомному стані й зі слідами побиття. Пенсіонера госпіталізували до районної лікарні, де йому діагностували переломи ребер, черепно-мозкову травму та інші тяжкі тілесні ушкодження.

Максимальне покарання, яке може отримати молодик за скоєні кримінальні правопорушення – вісім років ув'язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: