НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Сумнівну автівку виявлено у сервісному центрі МВС на Одещині

Сумнівну автівку виявлено у сервісному центрі МВС на Одещині

Сумнівну автівку виявлено у сервісному центрі МВС на Одещині
Читати grad.ua у  

Досить поширеною в Україні є практика купівлі транспортних засобів без реального переоформлення в сервісному центрі МВС, а з оформленням у нотаріуса довіреності та передачею техпаспорта. Проте такі дії можуть мати негативні наслідки, що і сталося із мешканцем Одещини, який мріяв про авто – натомість отримав мороку. Про це повідомили у Сервісному центрі МВС.

Автомобіль марки BMW ввезено за кордону та зареєстровано в одному з сервісних центрів МВС на Кіровоградщині, у січні 2021 року. Через пів року власник надає довіреність іншій особі.

Через два роки людина знаходить покупця та оформлює договір купівлі продажу в одному з приватних підприємств, адже в нього довіреність. Так, у Чорноморську до сервісного центру звернувся 22-річний мешканець Одеської області для перереєстрації автомобіля марки BMW.

Під час перевірки транспортного засобу було встановлено, що двигун цього авто викрадено та це зафіксовано в міжнародній базі викрадених автомобілів «Інтерпол». Працівники сервісного центру МВС одразу ж проінформували поліцію й передали усі матеріали справи.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: