НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » У Болградському районі поліцейські викрили «наркоаграрія»

У Болградському районі поліцейські викрили «наркоаграрія»

У Болградському районі поліцейські викрили «наркоаграрія»
Читати grad.ua у  

У селі Баннівка, поліцейські під час комендантської години зупинили легковий автомобіль з причепом, під керуванням 56-річного місцевого мешканця, в яких він перевозив мішки із кущами конопель.

Поліцейські вилучили 1101 кущ конопель та мотопомпу для зрошування насадженьЧоловік вступив у змову з наразі невстановленою слідством особою, спрямовану на незаконні посіви та культивування конопель для подальшого збуту. У трьох теплицях спільники виростили наркомісткі рослини і зібрали врожай, який правоохоронці і виявили при його перевезенні.

Поліцейські вилучили 1101 кущ конопель та мотопомпу для зрошування насаджень_1 З автомобіля та місця мешкання чоловіка поліцейські вилучили 1101 кущ конопель, а також мотопомпу для зрошування насаджень, обприскувач, пластикові ємності для розсади та добриво.

Поліцейські вилучили 1101 кущ конопель та мотопомпу для зрошування насаджень_2Правопорушника затримали, йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Поліцейські встановлюють всі обставини наркозлочину та осіб, причетних до нього.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: