НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Детінізація тютюнового та алкогольного ринку: за місяць поліцейські виявили незаконного товару на 4 млн гривень

Детінізація тютюнового та алкогольного ринку: за місяць поліцейські виявили незаконного товару на 4 млн гривень

Детінізація тютюнового та алкогольного ринку: лише за місяць поліцейські виявили незаконного товару на 4 млн гривень
Читати grad.ua у  

На Одещині триває детінізація тютюнового та алкогольного ринку. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції. Лише за місяць правоохоронці вилучили понад 49 тисяч пачок цигарок та 15 тисяч літрів алкоголю. Загальна сума виявленого незаконного товару склала більше 4 млн гривень.

Поліція  продовжує детінізацію тютюнового ринкуВсього відносно недобросовісних підприємців поліцейські склали 488 адміністративних протоколів. Правопорушники нехтували правилами торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах.

Поліція  продовжує детінізацію тютюнового ринку_1Крім того, поліцейські розпочали три кримінальних провадження за виготовлення, зберігання та реалізацію алкогольної продукції відомих світових брендів кустарним способом, а також за незаконне зберігання, транспортуванням та продаж алкоголю без марок акцизного податку.

Поліція  продовжує детінізацію алкогольного ринку Двом фігурантам наразі повідомлено про підозру, слідство за усіма фактами триває. Порушникам закону загрожує покарання  - від штрафу до позбавлення волі із конфіскацією незаконного товару та отриманого за нього виторгу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: