НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі викрили ще одного ворожого агента

В Одесі викрили ще одного ворожого агента

В Одесі викрили ще одного ворожого агента
Читати grad.ua у  

В Одесі СБУ викрила ще одного ворожого агента. Чоловік збирав інформацію про місця дислокації підрозділів Збройних Сил України у південному регіоні та Києві. Насамперед він намагався виявити локації центрів управління та системи протиповітряної оборони українських військ.

перепискаЗібрані данні зрадник передавав через «зв’язкового» - завербованого фсб представника прокремлівського інформагентства «Бел.ru». Отримані відомості ворог планував застосувати для підготовки ракетних ударів по українських військових об’єктах.
За даними слідства, ворожим поплічником виявився місцевий житель, якого фсб залучила до співробітництва після повномасштабного вторгнення. «Пропозицію» щодо співпраці з окупантами, чоловік отримав через  соцмережі, де він неодноразово висловлювався на підтримку збройної агресії проти України.

символикаПід час обшуків правоохоронці вилучили мобільні телефони, з яких він контактував з російською спецслужбою. Також у його помешканні знайшли заборонену в Україні комуністичну символіку і пропагандистські матеріали на підтримку комуністичної партії рф.

символика1


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: