НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Одеситу, який на вулиці пограбував перехожого, загрожує до 10-ти років тюрьми

Одеситу, який на вулиці пограбував перехожого, загрожує до 10-ти років тюрьми

Одесситу, который на улице ограбил прохожего, грозит до 10 лет тюрьмы
Читати grad.ua у  

Подія сталася на початку червня ввечері на Тираспольському шосе, про неї потерпілий повідомив у поліцію через кілька днів. Він розповів, що помітивши у задній кишені гаманець, зловмисник штовхнув чоловіка на землю, відібрав у нього майно і втік. У гаманці, який забрав у нього нападник, були 7 000 гривень та банківські картки.

Поліцейські встановили, що злочин скоїв 37-річний місцевий мешканець. Після пограбування він розрахувався в супермаркеті чужими картками, які не потребували пін-коду, прикупивши на 6 000 гривень різноманітного товару – від продуктів до випивки. Готівку зловмисник теж використав на власні потреби. Сума завданих ним потерпілому збитків сягла 13 000 гривень.

Крім того, слідчі з’ясували, що чоловік минулого року був судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом, за що суд призначив йому покарання у вигляді пʼяти років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. А в суді на розгляді знаходиться обвинувальний акт щодо вчинення ним ще й крадіжки.

Правопорушнику висунули обвинувачення у грабежі, поєднаному з насильством, крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану, а також  у викраденні офіційних документів з корисливих мотивів. Обвинувальний акт вже у суді, чоловіку загрожує до 10-ти років ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: