НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Пропозиція руки і серця ледь не завершилася трагедією

Пропозиція руки і серця ледь не завершилася трагедією

Предложение руки и сердца едва не завершилось трагедией
Читати grad.ua у  

Загублені в плавнях. Чоловік і жінка понад добу блукали болотами, поки їх не врятували прикордонники. Правоохоронці з'ясували, що 29-річна мешканка Одеси приїхала до свого 37-річного коханого, який мешкав в одному із сіл Білгород-Дністровського району.

Чоловік і жінка вирішили створити сім'ю. Але виникли труднощі - чоловік десь загубив свій паспорт. Тож, щоб потрапити до Одеси та уникнути перевірки документів на контрольних постах, чоловік і жінка вирішили обійти транзитну ділянку дороги, що проходить територією Молдови.

Опинившись у плавнях серед заростей очерету, мандрівники загубилися. Вони понад добу намагалися викинутися з болота. Вони знайшли телефонний зв'язок і зателефонували в поліцію, з проханням про допомогу. Поліцейські про подію негайно повідомили прикордонників.

Для пошуку людей прикордонники одразу залучили додаткові прикордонні наряди, підняли в повітря безпілотники. За деякий час переляканих «мандрівників» визволили з очеретяних заростей. Медичної допомоги їм не знадобилося. Уже перебуваючи в безпеці чоловік розповів, що, перебуваючи серед заростей, він зробив пропозицію руки та серця своїй обраниці. На закоханих склали адміністративні протоколи.

 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: