НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали чоловіка, який до смерті забив односельця

На Одещині затримали чоловіка, який до смерті забив односельця

В Одесской области задержали мужчину, который до смерти забил односельчанина
Читати grad.ua у  

У кінці червня до поліції звернувся чоловік з повідомленням про трупний сморід від місця мешкання його знайомого – 44-річного жителя Дачненської сільської громади.

Прибувши за адресою, правоохоронці виявили в будинку чоловіка без ознак життя зі слідами побиття. Як зʼясувалося, п’ятьма днями раніше у потерпілого в гостях був 32-річний односелець, раніше судимий за вчинення крадіжки, за яку отримав покарання у вигляді громадських робіт.

Чоловіки вживали алкогольні напої і під час застілля посварилися. Гість почав нещадно бити господаря кулаками, а потім молотком та стільцем. Коли потерпілий впав, зловмисник кинув на нього телевізор і покинув оселю. Попередньо, причиною смерті побитого стали переломи ребер.

Оперативники того ж дня розшукали правопорушника. Він зізнався у скоєному злочині, але пояснив, що погано пам’ятає всі події того дня, зокрема, що передувало побиттю знайомого.

З місця події поліцейські вилучили речові докази, у тому числі молоток, стілець, одяг з біологічними слідами, та призначили низку експертиз.

Правоохоронці знайшли речові докази

Чоловіку повідомили про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. За скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: