НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На вихідних на Одещині сталося три ДТП з травмованими

На вихідних на Одещині сталося три ДТП з травмованими

За выходные в Одесской области произошло три ДТП с травмированными
Читати grad.ua у  

Одна дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу близько 17-ї години на трасі Київ – Одеса, неподалік села Троїцьке Любашівської ОТГ. Там, 28-річний мотоцикліст не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Травмувалися водій та його 25-річна пасажирка. В лікарні медики діагностували чоловіку перелом ключиці, а жінці – перелом передпліччя. Обох ушпиталили.

Поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському та Одеському районах

Ще одна автопригода сталася в неділю близько 10-ї години в місті Біляївка. Поліцейські попередньо встановили, що 39-річна місцева жителька, керуючи легковиком, виїжджала з другорядної дороги на головну і не пропустила 78-річну співмістянку, яка рухалася на електровелосипеді головною дорогою і мала перевагу в русі. Унаслідок зіткнення водійка двоколісника отримала тілесні ушкодження, зокрема, у вигляді закритого перелому колінного суглоба та забою плеча. Її госпіталізували.

поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському та Одеському районах_11

Третя ДТП сталася в неділю близько 21-ї години в місті Балта. Водій легковика, повертаючи ліворуч, не пропустив мотоцикліста, який рухався у зустрічному напрямку. Зазначається, що З1-річний водій автомобіля не постраждав, а 34-річного мотоцикліста госпіталізували до лікарні з відкритим переломом передпліччя.

поліцейські розслідують обставини ДТП у Подільському та Одеському районах_12

За всіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: