НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » У ДТП у селі Кароліно-Бугаз загинув пішохід

У ДТП у селі Кароліно-Бугаз загинув пішохід

В ДТП в селе Каролино-Бугаз погиб пешеход
Читати grad.ua у  

Попередньо правоохоронці встановили, що 34-річний мешканець Одеси, не маючи водійського посвідчення, сів за кермо легкового автомобіля Opel, який належить його знайомому. Під час руху водій не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожню обстановку, унаслідок чого виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на 78-річного чоловіка, який ішов узбіччям у попутному напрямку. Пішохід від отриманих травм загинув на місці.

Поліцейські затримали водія в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка відібрали біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю в організмі, результати якого показали, що за кермом він був тверезий. Автомобіль правоохоронці вилучили та помістили на штрафмайданчик.

Фігуранту вже повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Поліція клопоче про обрання підозрюваному судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство триває. У межах провадження призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини ДТП.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: