НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » В ДТП на Одещині постраждав 80-річний велосипедист

В ДТП на Одещині постраждав 80-річний велосипедист

В ДТП на Одещине пострадал 80-летний велосипедист
Читати grad.ua у  

Поліцейські розслідують обставини аварії, яка сталася сьогодні в селищі Великодолинське. Попередньо слідчі встановили, що 37-річний водій легкового автомобіля, рухаючись вулицею Станційною, наїхав на 80-річного велосипедиста, коли той їхав у попутному напрямку краєм дороги та почав повертати ліворуч.

Постраждалого доправили до лікарні, де медики діагностували йому садна колінного суглоба та закритий перелом плеча. Водія автомобіля перевірили на стан алкогольного сп'яніння, він був тверезий.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції.

У межах провадження поліцейські помістили автомобіль на штрафмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Це правопорушення карається штрафом від 51 до 85 тисяч гривень або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: