НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині у двох ДТП травмувалися діти

На Одещині у двох ДТП травмувалися діти

В Одесской области в двух ДТП травмировались дети
Читати grad.ua у  

Одна автопригода сталася в Одесі вчора ввечері на перехресті вулиці Ніжинської та Дворянської. Водійка автомобіля «Toyota Prius», здійснюючи виїзд з другорядної дороги на головну, не врахувала дорожню обстановку і зіткнулася з автомобілем «Toyota Land Cruiser», що мав перевагу в русі.

Постраждали двоє хлопчиків девʼяти і десяти років, які знаходилися в «Toyota Prius». Їх доправили до лікарні попередньо з закритими черепно-мозковими травмами, струсом головного мозку та забійними ранами тім’яної ділянки голови. Обох водіїв перевірили на стан спʼяніння – вони були тверезі. Повні обставини автопригоди встановлюються.

Щодо дорожньо-транспортної пригоди у Білгороді-Дністровському, то там водій автомобіля «BMW», рухаючись вдень по дорозі поблизу Дністровського лиману, біля гаражного кооперативу здійснив наїзд на 4-річного хлопчика, який катався на велосипеді. Дитину доставили до місцевої лікарні, де медики діагностували їй численні садна, забої голови та перелом ноги.

Зазначається що водій був тверезий. В рамках провадження поліцейські помістили автомобіль на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Слідство триває, встановлюються повні обставини автопригоди.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: