НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » ДТП в Одеському районі: одна людина загинула, дві – у лікарні

ДТП в Одеському районі: одна людина загинула, дві – у лікарні

ДТП в Одесском районе: один человек погиб, два – в больнице
Читати grad.ua у  

Обидві аварії сталися учора, 22 грудня. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

Щодо ДТП у Крижанівці, то там близько 14 години водій сміттєвоза на кладовищі скоїв наїзд на співробітника, коли здійснював рух заднім ходом. Потерпілому були спричинені несумісні з життям тілесні ушкодження.

Керманича перевірили на стан сп’яніння – він був п’яний. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження. Водія затримали, йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Ще одне ДТП сталося біля Молодіжного попередньо близько 10-ї години. Водій «ВАЗ», рухаючись з села і повертаючи ліворуч у напрямку міста Чорноморськ, не надав перевагу у русі керманичу «Opel Kadett», який рухався у зустрічному напрямку зі сторони села Санжійка, та допустив з ним зіткнення.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали двоє пасажирів з «Opel Kadett». Потерпілих доправили до лікарні, де одному медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійну рану лобної ділянки голови, закритий перелом ребер, а іншому – закриту черепно-мозкову травму, забої та садна. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

Відомості про подію внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. В рамках розпочатого кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: