НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Житель Подільського району потрапив у ДТП на чужій автівці

Житель Подільського району потрапив у ДТП на чужій автівці

Житель Подольского района попал в ДТП на чужом автомобиле
Читати grad.ua у  

Отримавши повідомлення про зникнення легкового автомобіля марки «Toyota Corolla» з вулиці Незалежності у місті Ананьєві, поліцейські розпочали розшук зловмисника та транспортного засобу. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Автомобіль був знайдений за кілька кварталів від місця скоєння злочину. Особу правопорушника, яким виявився місцевий молодий чоловік, встановили за кілька годин. Правоохоронцям він пояснив, що вдався до протиправних дій, спокусившись легкою наживою. Вночі юнак повертався додому та побачив запаркований на узбіччі легковик із незачиненими дверцятами й ключами у замку запалювання.

Однак, під час руху на чужому автомобілі, молодик не впорався з керуванням, з'їхав із проїзної частини та пошкодив паркан приватного домогосподарства. Залишивши автомобіль на місці ДТП, правопорушник пішов додому.

За порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та іншого майна, відносно молодика склали протокол та направили його до суду. Це правопорушення карається штрафом у розмірі 850 гривень або позбавленням права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року.

А за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі поліції розпочали провадження. Цей злочин карається обмеженням волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий строк. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: