НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині 52-річна жінка переїхала іномаркою відпочивальника

На Одещині 52-річна жінка переїхала іномаркою відпочивальника

На Одещині 52-річна жінка переїхала іномаркою відпочивальника
Читати grad.ua у  

Подія сталася на початку липня на березі ставка за межами села Круті Кодимської ОТГ. Повідомили у ГУНП в Одеській області.

Компанія у складі двох чоловіків та жінки приїхали до ставку на легковому автомобілі марки «Honda Civic». Жителька Подільського району запаркувала транспортний засіб на схилі біля берега, а щоби зробити відпочинок більш приємним, вирішила ввімкнути музику. Вона сіла на переднє пасажирське сидіння, праворуч від керма, і шляхом провертання ключа в замку запалення привела вказаний автомобіль в рух. Легковик покотився і наїхав на чоловіка, який лежав попереду нього на траві.

48-річний постраждалий каретою «швидкої» був доставлений до медичного закладу, де йому діагностували травму грудної клітини, множинні переломи ребер з крововиливом у плевральні порожнини.

Травми виявилися несумісними з життям, чоловік помер в лікарні. Освідування керманички на алкогольне сп’яніння показало, що вона була твереза.

Жінці висунули звинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: