НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Аварія у Подільському районі: до лікарні потрапив велосипедист

Аварія у Подільському районі: до лікарні потрапив велосипедист

Аварія у Подільському районі: до лікарні потрапив велосипедист
Читати grad.ua у  

Аварія сталася між населеними пунктами Саврань та Осічки. Травмований велосипедист потрапив до лікарні.

За попередньою інформацією поліції, 68-річний водій автомобіля Deo Lanos не оцінив дорожню обстановку, не обрав безпечну швидкість руху і дистанцію, внаслідок чого наїхав на 69-річного велосипедиста, який їхав у попутному напрямку. Потерпілого госпіталізували з тілесними ушкодженнями різного ступеня важкості.

Відомості правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило тілесне ушкодження, що потерпів середньої тяжкості) Кримінального кодексу України.

У рамках провадження слідчі призначили низку експертиз, зокрема, очікуються результати перевірки водія на стан сп'яніння. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Продовжуються слідчі дії.


Схожі новини

Коментарі

  1. Гость
    26 травня 2023 17:39
    Бивший МУСОР - скандально відомий Підар
    Петя Цюнь на підпитку ,;( збив шанованого чоловіка який працював на швидкій і щодня рятував людей !!! Подія відбулась вдень о 17
    - 18 годині Сподіваюсь шо головне управління відреагує та притягне до відповідальності НЕЛЮДА!!!
    Люди не будьте байдужими надайте розголосу, бо безнаказаність порождає подібне зло ;( відомо що водій систематично був помічений в нетверезому стані і цей випадок не перший і не другий .!.
    Саврань !!!!! НЕ МОВЧИ !!!!!
    З нами БОГ за нами Правда.
    Дякую всім небайдужим!

СМИ Украины: