НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » У ДТП загинув 19-річний хлопець та постраждала 17-річна дівчина
В ДТП погиб 19-летний парень и пострадала 17-летняя девушка
Читати grad.ua у  

28 квітня близько 22:00 на вулиці Центральній у Новоградківці Одеської області сталася ДТП зі смертельними наслідками. 19-річний водій, який перебував за кермом Honda Legend, не впорався з керуванням та врізався у дерево. Водій від отриманих травм помер у машині швидкої допомоги, а його 17-річну пасажирку було доставлено до лікарні з черепно-мозковою травмою, струсом мозку та переломом стегна.

Наразі поліція проводить розслідування, встановлюючи всі обставини ДТП. Повідомляє ТРК «ГРАД» з посиланням на поліцію Одеської області.


ДТП в Новоградовке Одесской области

На місці події працювали співробітники відділу поліції №1 Одеського районного управління поліції №2 та слідчо-оперативна група з розслідування ДТП ГУ ГУНП в Одеській області.

Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або спричинили тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Доповнено

17-річна Плужнікова Руслана Юріївна, перебуває у вкрай тяжкому стані в реанімації з черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, переломом стегна.

17-річна постраждала, Плужнікова Руслана Юріївна, перебуває у вкрай тяжкому стані в реанімації

Родичі дівчини відкрили збір коштів на лікування та реабілітацію Руслани.

Номер картки матері: 5168 7574 0994 3091

(Приватбанк, Плужнікова Г.А.)


Схожі новини

Коментарі