НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Дві смертельні ДТП у Білгород-Дністровському районі

Дві смертельні ДТП у Білгород-Дністровському районі

Дві смертельні ДТП у Білгород-Дністровському районі
Читати grad.ua у  

Попередньо встановлено, що ввечері, 15 січня, у Салганах 49-річний житель Білгорода-Дністровського, керуючи автомобілем Nissan Maxima, наїхав на чоловіка, який йшов уздовж проїжджої частини дороги. Потерпілий 65-річний житель Шабо загинув від отриманих травм до приїзду медиків. Водій не постраждав, експертиза показала, що він був тверезий.

Ще одна смертельна аварія сталася сьогодні вранці. Встановлено, що 31-річний мешканець Лиманського, рухаючись автомобілем «ВАЗ» із села Трапівка до села Зарічне, не впорався з керуванням на повороті автодороги, з'їхав у кювет і врізався у дерево. Водій та його дочки 2-х та 7-ми років загинули від отриманих травм до приїзду «швидкої допомоги», а 23-річну дружину та ще одну 5-річну дочку у тяжкому стані госпіталізували до місцевої лікарні.

За фактом першої ДТП слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого або зазнали тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України.

За фактом другої ДТП відомості внесено до ЄРДР за частиною 3 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) ККУ.

У рамках виробництв призначено низку експертиз. Наслідки продовжуються.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: