НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » На Одещині пʼяний водій спричинив ДТП

На Одещині пʼяний водій спричинив ДТП

В Одесской области пьяный водитель спровоцировал ДТП
Читати grad.ua у  

Автопригода сталася 13 липня приблизно о 19-й годині поблизу села Струмок Татарбунарської ОТГ. Поліцейські встановили, що 65-річний житель села Нерушай, виїжджаючи на легковому автомобілі «Rover» з польової дороги на головну, не надав перевагу в русі позашляховику «BMW X5» під керуванням 34-річної мешканки Ізмаїла та зіткнувся  з ним.

56-річній пасажирці легковика медики діагностували перелом передпліччя, а 6-річній дівчинці, яка перебувала в автокріслі на задньому сидінні позашляховика, перелом руки.

Водії транспортних засобів не постраждали. Перевірка їх на стан сп’яніння показала, що кермувальниця «BMW» була твереза, а от в організмі другого водія поліцейські зафіксували перевищення допустимої норми алкоголю майже в 11 разів.

Жителю Білгород-Дністровського району повідомили про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження. Це правопорушення карається позбавленням волі на строк до трьох років.

Житель Білгород-Дністровського району у стані сп’яніння допустив ДТП та травмування двох людей


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: