НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Музей Блещунова запрошує на творчі заняття з живопису

Музей Блещунова запрошує на творчі заняття з живопису

Музей Блещунова запрошує на творчі заняття з живопису
Читати grad.ua у  

Одеський муніципальний музей особистих колекцій імені О.В. Блещунова запрошує дітей та підлітків на творчі заняття з живопису. Цієї осені до ведення занять після тривалої перерви приєдналася старша наукова співробітниця музею, мисткиня Наталія Володимирівна Андрущенко. Вона має досвід викладання живопису дітям у музеї з 2004 року та із задоволенням поділиться знаннями з новими учнями.

Творчі заняття з живопису

Як повідомили в Одеській міській раді, минулого року учасниками були виключно групи ВПО, наразі музейники практикують інтегровані групи для кращої комунікації, корисної співпраці та дружнього спілкування.

Старша наукова співробітниця музею Наталія Андрущенко, каже:

Зараз такі часи та обставини, тим більш у переселенців, що ми прекрасно розуміємо, коли не у всіх учасників виходить відвідувати заняття регулярно. Звичайно, я дуже хочу, аби група була стабільною, але чекаємо і на нових дітей, бо нам є, що їм показати та розповісти.

Брати участь у заняттях живописом можуть діти будь-якого віку та навіть без підготовки – головне це бажання навчатися. Наймолодшим дітям музейники рекомендують відвідувати заняття разом із дорослими.

Малювання

Заняття відбуваються регулярно, щосуботи, з 12 до 14 години, у комунікативно-виставковому просторі музею Квартира #6 на Польській, 19.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: