НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Унікальний загін кінематографістів знімає історію війни в Україні
Унікальний загін кінематографістів знімає історію війни в Україні
Читати grad.ua у  

Володимир Нагорний має величезний досвід у кіноіндустрії – 15 років він прожив і працював у Голлівуді. 2014-го року повернувся до України. Перед війною режисер почав знімати свій проект, але плани різко змінилися.

У ТРО, розповідає Володимир, прийшло усвідомлення, що нинішні військові будні України необхідно залишити для історії. Спершу з хлопцями знімали просто на телефон. Каже, не міг не знімати, адже займався цим усе життя. Один із самодіяльних роликів відео дійшов до командира бригади, і був наказ зайнятися зйомками професійно.

Менше ніж за тиждень військові зняли свій перший кліп «Грай!», який за рекордно короткий термін набрав понад п'ятсот тисяч переглядів. Російські глядачі в коментарях обурюються, - каже Володимир, пишуть, що це неправда і звичайне ТРО не може так виглядати.

До зйомок цього кліпу у бійців Сергія та Віталія не було досвіду у відеозйомці. Віталій розповів нам, що кліп робили у польових умовах, буквально на колінці.

Команда, яка назвала себе «Кінотабором», не зупинилася на одному ролику – і запустила новий унікальний для нашої країни проект. Військовий відеоблог зосереджений життя армії зсередини.

Проект Кінотабір розвиватиметься. Попереду ще багато героїв та подій, які необхідно залишити для історії, – упевнений засновник проекту Володимир Нагорний. Адже інформаційна зброя в сучасному світі – набуває абсолютно нового значення.


Схожі новини

Коментарі