НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Спецоперація на Одещині: затримано розповсюджувачів наркотиків

Спецоперація на Одещині: затримано розповсюджувачів наркотиків

Спецоперация в Одесской области: задержаны распространители наркотиков
Читати grad.ua у  

Поліцейські встановили, що 36-річний житель міста Білгород-Дністровський організував канал розповсюдження наркотичних засобів і залучив до незаконної діяльності спільників.

Через інтернет він підшукав собі п'ятьох помічників від 30 до 35 років. Зв'язок з ними налагодив через обліковий запис в одному з месенджерів.

Надалі правопорушник придбав у невстановленої особи близько 200 грамів обмеженого в обігу наркотичного засобу метадону, який власноручно розфасував та надіслав своїм спільникам. «Товар» вони мали реалізовувати шляхом закладок у населених пунктах, де проживали, а саме у Дніпрі та Одеській області – у Балті та Подільську.

Для припинення протиправної діяльності та затримання зловмисників поліцейські одночасно провели два десятки обшуків на території Одеської та Дніпропетровської областей, вилучили близько 200 грамів розфасованої наркотичної речовини, що підтверджено експрес-тестом, обладнанням та пакувальними матеріалами.

Як речові докази до матеріалів виробництва слідчі долучили телефони та сім-карти різних мобільних операторів, якими користувалися зловмисники, комп'ютерна техніка, банківські картки, три автомобілі.

Чотирьом фігурантам повідомили про підозру в незаконному придбанні, зберіганні, пересиланні з метою збуту та збуту наркотичних засобів, скоєного за попередньою змовою групою осіб. За цей злочин передбачено позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. Суд обрав підозрюваним запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Вирішується питання про накладення арешту на їхнє майно. З іншими двома фігурантами провадяться слідчі дії. У ході слідства встановлюватиметься повне коло осіб, причетних до наркозлочину. Слідчі дії продовжуються.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: