НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » 64-річного одесита затримали за підозрою в хуліганстві

64-річного одесита затримали за підозрою в хуліганстві

64-летнего одессита задержали по подозрении в хулиганстве
Читати grad.ua у  

Інцидент стався вдень у дворі багатоповерхівки на узвозі Маринеска, де підозрюваний і проживає. Поліцейські встановили, що хуліган безпідставно лаявся і погрожував ножем чоловікові, який сидів в автомобілі. А коли останній спробував заспокоїти агресивного громадянина, той пошкодив ножем машину, зробивши отвір у вітровому склі та вм'ятини на дверцятах. Завдавши власнику транспортного засобу матеріальної шкоди на суму трохи більше 19 тис. грн.

Після чого правопорушник пішов додому. Як виявилося, за сокирою. Фігурант погрожував фізичною розправою двом чоловікам, які розмовляли на вулиці між собою, та юнаку, який вийшов із під'їзду. Налякавши людей, він пішов додому. Громадяни звернулися із заявами до поліції.

Фігуранту повідомили про підозру в хуліганстві. Злочин кваліфікують за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Під час подальшого слідства буде встановлено мотиви, що спонукали чоловіка до вчинення цього правопорушення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: