НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одеситка завдала знайомому множинні ножові поранення 

Одеситка завдала знайомому множинні ножові поранення 

Одесситка нанесла знакомому множественные ножевые ранения 
Читати grad.ua у  

Інцидент стався кілька днів тому у квартирі 56-річної жінки на проспекті Академіка Глушка. Вранці до поліції звернувся її родич, який, повернувшись із роботи, виявив у будинку біля вхідних дверей небіжчика.

Правоохоронці встановили, що власниця квартири та її 47-річний гість проводили ніч за хмільним застіллям. Під ранок між чоловіком і жінкою виник конфлікт, під час якого остання вдарила його ножем у груди та живіт. Попередньо потерпілий помер від отриманих ножових поранень. Точна причина смерті встановлюватиметься судово-медичними експертами.

За результатами проведеного огляду місця події правоохоронці вилучили з квартири предмети та речі, що мають доказове значення у справі, зокрема ніж, які направили на експертні дослідження.

Слідчі затримали правопорушницю та повідомили їй про підозру в умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу. За скоєне їй загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: